.
Безпека продукції харчової галузі [Електронний ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисц. для здобувачів освітнього рівня магістр вищ. освіти ден. та заоч. форми навч. спец. 181 Харчові технології / Л. М. Пузік. - Харків : [б. в.], . - 117 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48046 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 114-115. - Б. ц.

Ключові слова: безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания -- контроль санітарного стану -- контроль санитарного состояния -- безпека продовольчої сировини -- безопасность продовольственного сырья -- забруднюючі речовини харчових продуктів -- загрязняющие вещества пищевых продуктов --
Анотація:
У Навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання можливого забруднення продукції галузі; ідентифікації різних видів небезпек; вивчення основ налагодження виробництва безпечної продукції Призначено для здобувачів освітнього рівня магістр вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 Харчові технології.