636.09(075.8)
Г 51
Гігієна і експертиза харчових тваринних гідробіонтів та продуктів їх переробки [Текст] : підручник. Ч. 1. Гігієна і експертиза рибопромислової продукції / І. В. Яценко [та ін.] ; за ред.: І. В. Яценка [та ін.]. - Харків : Діса плюс, . - 680 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 656-673. - ISBN 978-617-7384-64-8

Зміст:
Гігієна і експертиза харчових тваринних гідробіонтів та продуктів їх переробки, її система
Харчова цінність, морфологічний і хімічний склад товарної риби
Гігієна товарної живої риби
Гігієнічні вимоги до транспортування тваринницх гідробіонтів
Гігієна та санітарна оцінка риб за хвороб
Гігієна риби отруйної та за отруєння риби
Гігієна рибопромислової продукції у разі забруднення радіонуклідами
Біологічні основи консервування харчових тваринних гідробіонтів
Гігієна охолодженої та підмороженої риби
Гігієна замороженої риби
Гігієна соленої риби
Гігієна копченої риби
Гігієнічні вимоги до виробництва баличних рибних виробів
Гігієна в’яленої і сушеної риби
Методи контролювання безпечності та якості харчових тваринних гідробіонтів
УДК
636.09(075.8)
614.31(075.8)
637.56(075.8)

Ключові слова: гідробіонти -- рибопромислова продукція -- виробництво -- гігієна -- якість -- безпечність -- гидробионты -- рыбопромышленная продукция -- производство -- гигиена -- качество -- безопасность --
Додаткові точки доступу: