
>
636.09(075.8)
Г 51
Гігієна і експертиза харчових тваринних гідробіонтів та продуктів їх переробки [Текст] : підручник. Ч. 1. Гігієна і експертиза рибопромислової продукції / І. В. Яценко [та ін.] ; за ред.: І. В. Яценка [та ін.]. - Харків : Діса плюс, 2017. - 680 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 656-673. - ISBN 978-617-7384-64-8
Зміст: >
Гігієна і експертиза харчових тваринних гідробіонтів та продуктів їх переробки, її система
Харчова цінність, морфологічний і хімічний склад товарної риби
Гігієна товарної живої риби
Гігієнічні вимоги до транспортування тваринницх гідробіонтів
Гігієна та санітарна оцінка риб за хвороб
Гігієна риби отруйної та за отруєння риби
Гігієна рибопромислової продукції у разі забруднення радіонуклідами
Біологічні основи консервування харчових тваринних гідробіонтів
Гігієна охолодженої та підмороженої риби
Гігієна замороженої риби
Гігієна соленої риби
Гігієна копченої риби
Гігієнічні вимоги до виробництва баличних рибних виробів
Гігієна в’яленої і сушеної риби
Методи контролювання безпечності та якості харчових тваринних гідробіонтів
Ключові слова: гідробіонти -- рибопромислова продукція -- виробництво -- гігієна -- якість -- безпечність -- гидробионты -- рыбопромышленная продукция -- производство -- гигиена -- качество -- безопасность --
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Богатко, Надія Михайлівна
Букалова, Наталія Володимирівна
Фотіна, Тетяна Іванівна
Бібен, Іван Андрійович
Бінкевич, Володимир Ярославович
Труш, Анатолій Михайлович
Петров, Роман Вікторович
Яценко, Іван Володимирович\за ред.\
Богатко, Надія Михайлівна\за ред.\
Букалова, Наталія Володимирівна\за ред.\
Фотіна, Тетяна Іванівна\за ред.\
Бібен, Іван Андрійович\за ред.\
Г 51
Гігієна і експертиза харчових тваринних гідробіонтів та продуктів їх переробки, її система
Харчова цінність, морфологічний і хімічний склад товарної риби
Гігієна товарної живої риби
Гігієнічні вимоги до транспортування тваринницх гідробіонтів
Гігієна та санітарна оцінка риб за хвороб
Гігієна риби отруйної та за отруєння риби
Гігієна рибопромислової продукції у разі забруднення радіонуклідами
Біологічні основи консервування харчових тваринних гідробіонтів
Гігієна охолодженої та підмороженої риби
Гігієна замороженої риби
Гігієна соленої риби
Гігієна копченої риби
Гігієнічні вимоги до виробництва баличних рибних виробів
Гігієна в’яленої і сушеної риби
Методи контролювання безпечності та якості харчових тваринних гідробіонтів
УДК | |
636.09(075.8) | |
614.31(075.8) | |
637.56(075.8) |
Ключові слова: гідробіонти -- рибопромислова продукція -- виробництво -- гігієна -- якість -- безпечність -- гидробионты -- рыбопромышленная продукция -- производство -- гигиена -- качество -- безопасность --
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Богатко, Надія Михайлівна
Букалова, Наталія Володимирівна
Фотіна, Тетяна Іванівна
Бібен, Іван Андрійович
Бінкевич, Володимир Ярославович
Труш, Анатолій Михайлович
Петров, Роман Вікторович
Яценко, Іван Володимирович\за ред.\
Богатко, Надія Михайлівна\за ред.\
Букалова, Наталія Володимирівна\за ред.\
Фотіна, Тетяна Іванівна\за ред.\
Бібен, Іван Андрійович\за ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | В-351189 В-351188 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|