
>
641.53.09(075.8)
Д 73
Дорохін, Віктор Олександрович.Теплове обладнання підприємств харчування [Текст] : підручник / В. О. Дорохін, Н. В. Герман, О. П. Шеляков ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Полтава : Вид-во ПУСКУ, 2004. - 583 с. : табл. + дод. 540-576 с. - Предм. покажч.: с. 577-580. - Бібліогр.: с. 581-583. - ISBN 966-7971-09-0 : 100.00 грн.
Є автограф: Дорохін, Віктор Олександрович
Зміст: >
Загальні відомості про теплові апарати
Теплогенеруючі пристрої
Варочні апарати
Апарати для смаження і випікання
Апарати інфрачервоного і надвисокочастотного нагрівання кулінарних виробів
Універсальні теплові апарати
Апарати і пристрої для виготовления кип'ятку і гарячої води
Обладнання для підтримання страв у гарячому стані і відпускання обідів
Обладнання з функціональними ємкостями харчування
Використання, технічне обслуговування і ремонт технологічного обладнання
Ефективне використання і економія паливно-енергетичних ресурсів на підприємствах харчування
Ключові слова: підприємства харчування -- предприятия питания -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- нагрівання -- нагрев -- теплові апарати -- тепловые аппараты -- джерела тепла -- источники тепла -- теплоносії -- теплоносители --
Анотація:
У підручнику розглянуто основні способи нагрівання харчових продуктів, загальні принципи будови і класифікації теплових апаратів, техніко-економічні показники роботи апаратів, джерела тепла і теплоносії. Наведена методика теплових розрахунків апаратів з використанням різних енергоносіїв. Особливу увагу приділено будові, принципу дії, правилам експлуатації, техичному обслуговуванню, ефективності використання теплових апаратів та економії енергоностів на підприємствах харчування. Підручник розрахований на студентів технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів
Додаткові точки доступу:
Герман, Наталія Володимирівна
Шеляков, Олег Порфирович
Полтав. ун-т спожив. кооперації України
Д 73
Дорохін, Віктор Олександрович.
Є автограф: Дорохін, Віктор Олександрович
Загальні відомості про теплові апарати
Теплогенеруючі пристрої
Варочні апарати
Апарати для смаження і випікання
Апарати інфрачервоного і надвисокочастотного нагрівання кулінарних виробів
Універсальні теплові апарати
Апарати і пристрої для виготовления кип'ятку і гарячої води
Обладнання для підтримання страв у гарячому стані і відпускання обідів
Обладнання з функціональними ємкостями харчування
Використання, технічне обслуговування і ремонт технологічного обладнання
Ефективне використання і економія паливно-енергетичних ресурсів на підприємствах харчування
УДК | |
641.53.09(075.8) | |
641.546.2(075.8) |
Ключові слова: підприємства харчування -- предприятия питания -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- нагрівання -- нагрев -- теплові апарати -- тепловые аппараты -- джерела тепла -- источники тепла -- теплоносії -- теплоносители --
Анотація:
У підручнику розглянуто основні способи нагрівання харчових продуктів, загальні принципи будови і класифікації теплових апаратів, техніко-економічні показники роботи апаратів, джерела тепла і теплоносії. Наведена методика теплових розрахунків апаратів з використанням різних енергоносіїв. Особливу увагу приділено будові, принципу дії, правилам експлуатації, техичному обслуговуванню, ефективності використання теплових апаратів та економії енергоностів на підприємствах харчування. Підручник розрахований на студентів технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів
Додаткові точки доступу:
Герман, Наталія Володимирівна
Шеляков, Олег Порфирович
Полтав. ун-т спожив. кооперації України
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001441 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|