
>
Бойчук, Оксана.Фізична і колоїдна хімія [Електронний ресурс] : електрон. посібник / О. Бойчук ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020. - Режим доступа: https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/fizuchna_i_koloidna_ximiia/fizuchna_i_koloidna_ximiia/Golovna/Golovna.htm (Посилання)
Зміст: >
Виникнення фізичної хімії
Основні етапи розвитку колоїдної хімії та її завдання
Роботи М.В. Ломоносова, М.М. Бекетова, В. Оствальда
Значення фізичної і колоїдної хімії в розвитку технології харчових виробництв і вжиття заходів з охорони довкілля
Агрегатний стан речовини
Основи хімічної термодинаміки
Фазові рівноваги. розчини
Хімічна кінетика. каталіз
Електрохімія
Поверхневі явища
Колоїдні системи, їх властивості
Мікрогетерогенні системи
Структурно-механічні властивості дисперсних систем
Колоїдні поверхнево-активні речовини
Високомолекулярні сполуки та їх розчини
Анотація:
Посібник укладено відповідно до навчальної програми з дисципліни «Фізична і колоїдна хімія». У навчальному посібнику розглянуто основи фізичної і колоїдної хімії. В кожній темі використовуються інноваційні освітні технології: ментальні карти, хмари слів, скрайб – презентації, віртуальні лабораторії. Для кращого засвоєння теоретичного матеріалу наведені приклади фізико – хімічних явищ, що мають місце в технологічних процесах харчових виробництв та технології приготування їжі. Багато уваги приділяється методам розв’язування розрахункових задач. Для глибшого засвоєння матеріалу створено розділ «Цікаво знати». Навчальний посібник рекомендовано для студентів закладів фахової передвищої освіти зі спеціальності «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Бойчук, Оксана.
Виникнення фізичної хімії
Основні етапи розвитку колоїдної хімії та її завдання
Роботи М.В. Ломоносова, М.М. Бекетова, В. Оствальда
Значення фізичної і колоїдної хімії в розвитку технології харчових виробництв і вжиття заходів з охорони довкілля
Агрегатний стан речовини
Основи хімічної термодинаміки
Фазові рівноваги. розчини
Хімічна кінетика. каталіз
Електрохімія
Поверхневі явища
Колоїдні системи, їх властивості
Мікрогетерогенні системи
Структурно-механічні властивості дисперсних систем
Колоїдні поверхнево-активні речовини
Високомолекулярні сполуки та їх розчини
Анотація:
Посібник укладено відповідно до навчальної програми з дисципліни «Фізична і колоїдна хімія». У навчальному посібнику розглянуто основи фізичної і колоїдної хімії. В кожній темі використовуються інноваційні освітні технології: ментальні карти, хмари слів, скрайб – презентації, віртуальні лабораторії. Для кращого засвоєння теоретичного матеріалу наведені приклади фізико – хімічних явищ, що мають місце в технологічних процесах харчових виробництв та технології приготування їжі. Багато уваги приділяється методам розв’язування розрахункових задач. Для глибшого засвоєння матеріалу створено розділ «Цікаво знати». Навчальний посібник рекомендовано для студентів закладів фахової передвищої освіти зі спеціальності «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Посилання |