174(075.8)
М21
.
Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посібник / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 146 с. : іл. - ISBN 978-966-405-440-6 : 20.55 грн.

УДК
174(075.8)
640.4(075.8)
642(075.8)

Ключові слова: етика -- этика -- этика -- гостиничные услуги -- гостиннично-ресторанное хозяйство -- готельно-ресторанне господарство -- етикет -- этикет -- етикет за столом -- этикет за столом -- професійна етика -- профессиональная этика -- 3333 --
Анотація:
Для успішної діяльності фахівців із готельно-ресторанної справи необхідне опанування основами знань із професійної етики та етикету надання послуг у готельному і ресторанному бізнесі. Рішення завдань і проблем професійної етики засновано на загальних засадах психологічних, філософських і етичних аспектів. У навчальному посібнику наведено теоретичні правові основи для забезпечення етичних норм та правил етикету надання послуг у готелях і ресторанах, з'ясовано терміни та визначення, які застосовуються в міжнародній практиці. Висвітлено основні підходи до професійної етики та етикету обслуговування споживачів у готелях та ресторанах. Розглянуто питання етикету за столом, питання міжнародного етикету, правила подачі деяких страв.
Додаткові точки доступу: