Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Текст] : Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студентів (м. Харків, 23 берез. 2011 р.) ; тези доп., в 2 ч. Ч. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; редкол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 475 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18653 (Репозиторій). - ISBN 978-966-405-199-3 : 13.37 грн.

Зміст:
Сучасні проблеми і перспективи розвитку аналізу в контексті управління підприємств
Національна модель економічного зростання: стан, досвід, шляхи розвитку
Соціально-економічні аспекти та проблеми міжнародних інтеграційнихта глобалізаційних процесів
Економічні проблеми та перспективи розвитку підприємств харчування та торгівлі
Шляхи удосконалення обліку і аудиту в системі управління
Актуальні проблеми та перспективи розвитку фінансово-кредитної системи України
Маркетингові проблеми та інновації
Світові та національні проблеми менеджменту сфери послуг
Іноземна мова в оволодінні фахом
Історія та культура
Філософія
Українська мова
Фізичне виховання та спорт
Ключові слова: економіка -- экономика -- зовнішньоекономічна діяльность -- внешнеэкономическая деятельность -- фінанси -- финансы -- менеджмент -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- облік -- учет -- контроль -- аналіз господарської діяльності -- анализ хозяйственной деятельности -- ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- торгівля -- торговля --
Анотація:
Друга частина містить тези доповідей з економіки та зовнішньоекономічної діяльності, фінансів, менеджменту і готельно-ресторанного бізнесу. Велику увагу приділено проблемам удосконалення обліку, контролю та аналізу господарської діяльності в ресторанному господарстві та торгівлі, а також дослідженням у галузі гуманітарних наук. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів торговельних вищих навчальних закладів.
Додаткові точки доступу: