.
Організація обслуговування напоями [Електронний ресурс] : конспект лекцій з курсу / Н. В. Полстяна, Т. П. Кононенко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 120 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10786 (Репозитарій). - Б. ц.

Зміст:
Загальні принципи подавання страв і напоїв в закладах ресторанного господарства
Організація обслуговування споживачів безалкогольними напоями
Обслуговування споживачів алкогольними напоями
Організація обслуговування споживачів напоями в барах
Матеріально-технічна база барів
Характеристика змішаних напоїв
Характеристика та технологія приготування змішаних напоїв на основі алкогольних компонентів
Характеристика та технологія приготування змішаних напоїв на основі безалкогольних компонентів
Організація роботи барменів
Ключові слова: споживачі -- потребители -- офіціанти -- официанты -- напої -- напитки -- процес обслуговування -- процесс обслуживания -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства --
Додаткові точки доступу: