
>
637.1(073)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія молока та молочних продуктів (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації / Наук.-метод. центр аграр. освiти ; уклад.: М. І. Машкін [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 18-19
Ключові слова: переробка -- переработка -- сировина -- сырье -- екологобезпечні технології -- экологобезопасные технологии -- молоко -- виробництво -- производство -- ринкові видносини -- рыночные отношения --
Додаткові точки доступу:
Машкін, М. І.\уклад.\
Уханонова, І. М.\уклад.\
Гербер, Ю. Б.\уклад.\
Бєлявцева, О. А.\уклад.\
Наук.-метод. центр аграр. освiти
З-14
УДК | |
637.1(073) |
Ключові слова: переробка -- переработка -- сировина -- сырье -- екологобезпечні технології -- экологобезопасные технологии -- молоко -- виробництво -- производство -- ринкові видносини -- рыночные отношения --
Додаткові точки доступу:
Машкін, М. І.\уклад.\
Уханонова, І. М.\уклад.\
Гербер, Ю. Б.\уклад.\
Бєлявцева, О. А.\уклад.\
Наук.-метод. центр аграр. освiти
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 2 | 2 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н б/н |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|