>
641.5
Д 66
Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов [Текст]. - Киев : Молодь, 1992. - 224 с. - 36.50 грн.
Ключові слова: кулинария -- кулінарія -- консервирование -- консервування -- овощи -- овочі -- соление -- соління -- квашенье -- квашення -- фрукти -- фрукти -- соки -- соки -- варенье -- варення -- джем -- джем -- желе -- желе -- цукати -- цукати -- повидло -- повидло -- вино -- вино -- сброженные соки -- зброджені соки -- наливки -- наливки -- мясо -- м’ясо -- рыба -- риба -- молоко -- молоко -- мука -- мука -- крупы -- крупи -- хранение -- зберігання -- сушка -- сушіння --
Кількість примірників на окремих абонементах
# |
Відділ |
Всього примірників |
Вільних примірників |
1 |
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) |
2 |
2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# |
Відділ |
інвентарні номери |
1 |
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) |
312387 312865
|
# |
Факультет |
Спеціальність |
Дисципліна |
Семестр |
# |
Посилання |
Кількість завантажень / переходів |