Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 432 с. : табл. - Бібліогр. наприкінці ст.
Алф. покажч.: с. 424-425
УДК
641/642(06)
Ключові слова: нанотехнології -- класифікація продуктів -- інноваційні технології -- соуси -- морозиво -- технологія -- напівфабрикати -- пастоподібні концентрати -- рослинна сировина -- макаронні вироби -- Додаткові точки доступу: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах