Нові продукти для оздоровчого харчування [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. практ. роботи за темою Харчові добавки: доцільність застосування в продуктах оздоровчого харчування для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 23 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56891 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 21. - Б. ц.

Ключові слова: оздоровче харчування -- оздоровительное питание -- продукти оздоровчого харчування -- продукты оздоровительного питания -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчування -- питание -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки до виконання практичної роботи з дисципліни «Нові продукти для оздоровчого харчування» за темою «Харчові добавки: доцільність застосування в продуктах оздоровчого харчування» розроблено відповідно до навчальної програми. Включають теоретичну частину, завдання для виконання практичної роботи, запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу: