636.09(075.8)
Г 44
Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин [Текст] : підручник / І. В. Яценко [та ін.] ; за ред.: І. В. Яценка, Н. М. Богатко, І. А. Бібена. - Дніпро : Нова ідеологія, . - 1200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 1179-1191. - ISBN 978-617-7068-58-6

Зміст:
Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин, її система
Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до забійних тварин
Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до транспортування забійних тварин на м’ясопереробні підприємства
Порядок приймання та здавання тварин для забою. Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до їх передзабійного утримання
Гігієнічні та ветеринарно-санітарні вимоги до м’ясопереробних підприємств
Гігієна первинної переробки забійних тварин
Гігієнічні та ветеринарно-санітарні вимоги до подвірного забою тварин
Загальний порядок ветеринарно-санітарного інспектування продуктів забою тварин
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою жуйних тварин
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою свиней
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою однокопитних тварин
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою птиці
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою промислових тварин і пернатої дичини
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою кролів, нутрій, бабаків
Ветеринарне клеймування та використання продуктів забою тварин за результатами післязабійного ветеринарно-санітарного інспектування
Гігієна і експертиза субпродуктів
Гігієна і експертиза тваринних жирів
Гігієна і експертиза кишкової сировини і фабрикату
Гігієна і експертиза крові забійних тварин та продуктів з крові
Гігієна і експертиза ендокринної, ферментної та спеціальної сировини
Гігієна і експертиза шкіряно-хутрової сировини
Гігієна перероблення ветеринарних конфіскатів, нехарчових відходів та технічної сировини тваринного походження
Застосування системи НАССР на потужностях з первинної переробки забійних тварин
Засади державного регулювання у сфері контролю первинної переробки забійних тварин
УДК
636.09(075.8)
614.31(075.8)
637.5/.6(075.8)

Ключові слова: санітарні заходи -- контроль ризиків -- м’ясопереробні підприємства -- ветеринарно-санітарні вимоги -- санитарные условия -- контроль рисков -- мясоперерабатывающие предприятия -- ветеринарно-санитарные требования --
Додаткові точки доступу: