
>
636.09(075.8)
Г 44
Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин [Текст] : підручник / І. В. Яценко [та ін.] ; за ред.: І. В. Яценка, Н. М. Богатко, І. А. Бібена. - Дніпро : Нова ідеологія, 2019. - 1200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 1179-1191. - ISBN 978-617-7068-58-6
Зміст: >
Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин, її система
Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до забійних тварин
Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до транспортування забійних тварин на м’ясопереробні підприємства
Порядок приймання та здавання тварин для забою. Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до їх передзабійного утримання
Гігієнічні та ветеринарно-санітарні вимоги до м’ясопереробних підприємств
Гігієна первинної переробки забійних тварин
Гігієнічні та ветеринарно-санітарні вимоги до подвірного забою тварин
Загальний порядок ветеринарно-санітарного інспектування продуктів забою тварин
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою жуйних тварин
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою свиней
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою однокопитних тварин
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою птиці
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою промислових тварин і пернатої дичини
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою кролів, нутрій, бабаків
Ветеринарне клеймування та використання продуктів забою тварин за результатами післязабійного ветеринарно-санітарного інспектування
Гігієна і експертиза субпродуктів
Гігієна і експертиза тваринних жирів
Гігієна і експертиза кишкової сировини і фабрикату
Гігієна і експертиза крові забійних тварин та продуктів з крові
Гігієна і експертиза ендокринної, ферментної та спеціальної сировини
Гігієна і експертиза шкіряно-хутрової сировини
Гігієна перероблення ветеринарних конфіскатів, нехарчових відходів та технічної сировини тваринного походження
Застосування системи НАССР на потужностях з первинної переробки забійних тварин
Засади державного регулювання у сфері контролю первинної переробки забійних тварин
Ключові слова: санітарні заходи -- контроль ризиків -- м’ясопереробні підприємства -- ветеринарно-санітарні вимоги -- санитарные условия -- контроль рисков -- мясоперерабатывающие предприятия -- ветеринарно-санитарные требования --
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Богатко, Надія Михайлівна
Букалова, Наталія Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Фотіна, Тетяна Іванівна
Бусол, Леся Володимирівна
Родіонова, Катерина Олександрівна
Зажарська, Надія Миколаївна
Забарна, Інна Василівна
Бінкевич, Володимир Ярославович
Яценко, Іван Володимирович\за ред.\
Богатко, Надія Михайлівна\за ред.\
Бібен, Іван Андрійович\за ред.\
Г 44
Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин, її система
Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до забійних тварин
Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до транспортування забійних тварин на м’ясопереробні підприємства
Порядок приймання та здавання тварин для забою. Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до їх передзабійного утримання
Гігієнічні та ветеринарно-санітарні вимоги до м’ясопереробних підприємств
Гігієна первинної переробки забійних тварин
Гігієнічні та ветеринарно-санітарні вимоги до подвірного забою тварин
Загальний порядок ветеринарно-санітарного інспектування продуктів забою тварин
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою жуйних тварин
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою свиней
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою однокопитних тварин
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою птиці
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою промислових тварин і пернатої дичини
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою кролів, нутрій, бабаків
Ветеринарне клеймування та використання продуктів забою тварин за результатами післязабійного ветеринарно-санітарного інспектування
Гігієна і експертиза субпродуктів
Гігієна і експертиза тваринних жирів
Гігієна і експертиза кишкової сировини і фабрикату
Гігієна і експертиза крові забійних тварин та продуктів з крові
Гігієна і експертиза ендокринної, ферментної та спеціальної сировини
Гігієна і експертиза шкіряно-хутрової сировини
Гігієна перероблення ветеринарних конфіскатів, нехарчових відходів та технічної сировини тваринного походження
Застосування системи НАССР на потужностях з первинної переробки забійних тварин
Засади державного регулювання у сфері контролю первинної переробки забійних тварин
УДК | |
636.09(075.8) | |
614.31(075.8) | |
637.5/.6(075.8) |
Ключові слова: санітарні заходи -- контроль ризиків -- м’ясопереробні підприємства -- ветеринарно-санітарні вимоги -- санитарные условия -- контроль рисков -- мясоперерабатывающие предприятия -- ветеринарно-санитарные требования --
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Богатко, Надія Михайлівна
Букалова, Наталія Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Фотіна, Тетяна Іванівна
Бусол, Леся Володимирівна
Родіонова, Катерина Олександрівна
Зажарська, Надія Миколаївна
Забарна, Інна Василівна
Бінкевич, Володимир Ярославович
Яценко, Іван Володимирович\за ред.\
Богатко, Надія Михайлівна\за ред.\
Бібен, Іван Андрійович\за ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | В-351491 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|