Р 27
Раціональне харчування дітей шкільного віку [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 162 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7088 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 161. - ISBN 966-405-005-9

Ключові слова: дитячий організм -- детский организм -- технологія приготування страв -- технология приготовления блюд -- контроль якості -- контроль качества -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция --
Анотація:
Розглянуто роль харчування в розвитку дитячого організму, наведено характеристику асортименту сировини та особливості технології приготування страв для дитячого харчування, контроль якості кулінарної продукції, порядок розробки нової продукції та технологічних карт на неї. Уперше у вітчизняній навчальній літературі розглянуто проектування нової кулінарної продукції для дитячого харчування з використанням математичних методів та комп'ютерних технологій, а також оригінальний підхід до розробки меню для школярів різних груп, який базується на створенні математичних моделей та використанні програми Excel. Посібник призначено для студентів спеціальності "Технологія харчування", для фахівців, зайнятих організацією харчування дітей шкільного віку.
Додаткові точки доступу: