Ліцензування й акредитація освітньої діяльності [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вивчення дисц. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заочн. форм навч., спец. 015 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Н. М. Ніколаєнко, М. С. Пономарьова. - Харків : [б. в.], . - 19 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/60635 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: якість вищої освіти -- качество высшего образования -- ліцензування -- лицензирование -- акредитація освітньої програми -- аккредитация образовательной программы -- освітня діяльність -- образовательная деятельность -- оцінювання -- оценка --
Анотація:
В методичних вказівках наведено стислу характеристику предмету, програму, структуру, тематику лекційних, практичних занять, список джерел за курсом. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання, спеціальності 015 « Професійна освіта ( Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)»
Додаткові точки доступу: