
>
664.84(02.064)
Д 27
Дейниченко, Григорій Вікторович.Удосконалення комбінованих способів переробки плодів баклажана та перцю солодкого [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 200-223. - ISBN 978-966-8765-33-9 : 80.00 грн., 50.00 грн., 60.00 грн., 40.00 грн.
Зміст: >
Характеристика хімічного складу та харчової цінності плодів баклажана та перціо солодкого
Технологічні аспекти переробки плодів баклажана та перцю солодкого
Аналіз процесів та устаткування для переробки плодів баклажана та перцю солодкого
Теоретичні передумови розробки комбінованого способу виробництва кулінарних виробів з баклажанів
Результати досліджень процесів обробки баклажанів
Удосконалення процесів переробки баклажанів та іх апаратурне оформлення
Теоретичні передумови розробки комбінованого способу очищення плодів перцю солодкого
Експериментальні та теоретичні дослідження процесу очищення перцю солодкого
Розробка машин для переробки плодів перцю солодкого
Ключові слова: баклажан -- перець солодкий -- перец сладкий -- переробка плодів -- переработка плодов -- способи переробки -- способы переработки -- хімічний склад -- химический состав -- харчова цінность -- пищевая ценность -- підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- малі овочепереробні підприємства -- малые овощеперерабатывающие предприятия --
Анотація:
У монографії розглянуто питання удосконалення комбінованих способів переробки плодів баклажана та перцю солодкого. Науково обгрунтовано й експериментально доведено доцільність застосування комбінованих способів переробки плодів для покращення ефективності їх проведення та реалізації на підприємствах ресторанного господарства та малих овочепереробних підприємствах. Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів кваліфікації інженер-механік та інженер-технолог закладів ресторанного господарства та харчових виробництв. Матеріал буде корисним аспірантам, науковим співробітникам і практичним працівникам, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов'язані з харчовими технологіями.
Додаткові точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Д 27
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Характеристика хімічного складу та харчової цінності плодів баклажана та перціо солодкого
Технологічні аспекти переробки плодів баклажана та перцю солодкого
Аналіз процесів та устаткування для переробки плодів баклажана та перцю солодкого
Теоретичні передумови розробки комбінованого способу виробництва кулінарних виробів з баклажанів
Результати досліджень процесів обробки баклажанів
Удосконалення процесів переробки баклажанів та іх апаратурне оформлення
Теоретичні передумови розробки комбінованого способу очищення плодів перцю солодкого
Експериментальні та теоретичні дослідження процесу очищення перцю солодкого
Розробка машин для переробки плодів перцю солодкого
УДК | |
664.84(02.064) | |
635.646(02.064) | |
635.649(02.064) |
Ключові слова: баклажан -- перець солодкий -- перец сладкий -- переробка плодів -- переработка плодов -- способи переробки -- способы переработки -- хімічний склад -- химический состав -- харчова цінность -- пищевая ценность -- підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- малі овочепереробні підприємства -- малые овощеперерабатывающие предприятия --
Анотація:
У монографії розглянуто питання удосконалення комбінованих способів переробки плодів баклажана та перцю солодкого. Науково обгрунтовано й експериментально доведено доцільність застосування комбінованих способів переробки плодів для покращення ефективності їх проведення та реалізації на підприємствах ресторанного господарства та малих овочепереробних підприємствах. Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів кваліфікації інженер-механік та інженер-технолог закладів ресторанного господарства та харчових виробництв. Матеріал буде корисним аспірантам, науковим співробітникам і практичним працівникам, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов'язані з харчовими технологіями.
Додаткові точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 43 | 43 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001464 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-222146 Х-222163 Х-222232 Х-222258 Х-222261 Х-222355 Х-222356 Х-222357 Х-223692 Х-224996 Х-225007 Х-225051 Х-225057 Х-225073 Х-225084 Х-225090 Х-225095 Х-225104 Х-225138 Х-225154 Х-225160 Х-225165 Х-225168 Х-225176 Х-225188 Х-225208 Х-225214 Х-225219 Х-225225 Х-225227 Х-225242 Х-225245 Х-225248 Х-225250 Х-225255 Х-225260 Х-225291 Х-225293 Х-225312 Х-225323 Х-226243 Х-230484 Х-230603 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|