
>
636.09(075.8)
Г 51
Гігієна виробництва, безпечність та якість копченої риби [Текст] : навч. посібник / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Іздат, 2019. - 66 с. : рис., табл.
Зміст: >
Коптіння риби та його значення
Джерела коптильного диму
Механізм коптіння риби
Способи коптіння риби
Гігєнічні вимоги до холодного коптіння риби
Безпечність і якість риби холодного коптіння
Гігієна оселедців та сардин тихоокеанських холодного коптіння
Гігієна риби лососевої і сигової холодного коптіння
Гігієнічні вимоги до процесу гарячого коптіння риби
Безпечність і якість риби гарячого коптіння
Гігієна риби дрібної гарячого коптіння (копчунки)
Гігієнічні вимоги до коптіння риби з використанням коптильної рідини
Гігієнічні вимоги до комбінованого коптіння риби
Дефекти копчених рибних продуктів
Загальні гігієнічні вимоги до пакування копчених рибних продуктів
Загальні гігієнічні вимоги до транспортування і зберігання копчених рибних продуктів
Ключові слова: риба -- виробництво -- безпечність -- якість -- копчення -- рыба -- производство -- безопасность -- качество -- копчение --
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Богатко, Надія Михайлівна
Родіонова, Катерина Олександрівна
Бінкевич, Володимир Ярославович
Г 51
Коптіння риби та його значення
Джерела коптильного диму
Механізм коптіння риби
Способи коптіння риби
Гігєнічні вимоги до холодного коптіння риби
Безпечність і якість риби холодного коптіння
Гігієна оселедців та сардин тихоокеанських холодного коптіння
Гігієна риби лососевої і сигової холодного коптіння
Гігієнічні вимоги до процесу гарячого коптіння риби
Безпечність і якість риби гарячого коптіння
Гігієна риби дрібної гарячого коптіння (копчунки)
Гігієнічні вимоги до коптіння риби з використанням коптильної рідини
Гігієнічні вимоги до комбінованого коптіння риби
Дефекти копчених рибних продуктів
Загальні гігієнічні вимоги до пакування копчених рибних продуктів
Загальні гігієнічні вимоги до транспортування і зберігання копчених рибних продуктів
УДК | |
636.09(075.8) | |
664.951.3(075.8) |
Ключові слова: риба -- виробництво -- безпечність -- якість -- копчення -- рыба -- производство -- безопасность -- качество -- копчение --
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Богатко, Надія Михайлівна
Родіонова, Катерина Олександрівна
Бінкевич, Володимир Ярославович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | В-351425 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|