636.09(075.8)
Г 51
Гігієна виробництва, безпечність та якість копченої риби [Текст] : навч. посібник / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Іздат, . - 66 с. : рис., табл.

Зміст:
Коптіння риби та його значення
Джерела коптильного диму
Механізм коптіння риби
Способи коптіння риби
Гігєнічні вимоги до холодного коптіння риби
Безпечність і якість риби холодного коптіння
Гігієна оселедців та сардин тихоокеанських холодного коптіння
Гігієна риби лососевої і сигової холодного коптіння
Гігієнічні вимоги до процесу гарячого коптіння риби
Безпечність і якість риби гарячого коптіння
Гігієна риби дрібної гарячого коптіння (копчунки)
Гігієнічні вимоги до коптіння риби з використанням коптильної рідини
Гігієнічні вимоги до комбінованого коптіння риби
Дефекти копчених рибних продуктів
Загальні гігієнічні вимоги до пакування копчених рибних продуктів
Загальні гігієнічні вимоги до транспортування і зберігання копчених рибних продуктів
УДК
636.09(075.8)
664.951.3(075.8)

Ключові слова: риба -- виробництво -- безпечність -- якість -- копчення -- рыба -- производство -- безопасность -- качество -- копчение --
Додаткові точки доступу: