Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст] : монографія / С. Г. Олійник [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 108 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21585 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 90-107 (240 назв). - ISBN 978-966-405-375-1 : 13.33 грн.

Ключові слова: хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- харчова цінність -- пищевая ценность -- зародки пшениці -- зародыши пшеницы -- спиртовий екстракт -- спиртовой экстракт -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- технологія хліба -- технология хлеба --
Анотація:
У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обгрунтування технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової та біологічної цінності з використанням продуктів переробки зародків пшениці.
Додаткові точки доступу: