664.8.03(075.8)
О-40
.
Зберігання продовольчих товарів [Текст] : навч. посібник / А. М. Одарченко, М. О. Янчева, Д. М. Одарченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 405 с. : табл., рис., схеми. - Бібліогр.: с. 398-404 (115 назв). - ISBN 978-966-405-142-9 : 100.00 грн., 70.00 грн., 60.00 грн., 80.00 грн.

Зміст:
Наукові принципи зберігання сировини та продовольчих товарів
Основні процеси, що проходять у сировині та продуктах харчування під час зберігання
Чинники, що впливають на якість і масу продовольчих товарів під час зберігання
Зберігання продовольчих товарів
Зберігання товарів тваринного походження
УДК
664.8.03(075.8)

Ключові слова: продовольчі товари -- продовольственные товары -- зберігання -- хранение -- наукові принципи зберігання -- научные принципы хранения -- зберігання сировини -- хранение сырья -- хімічний склад -- химический состав --
Анотація:
В останні роки значно збільшився випуск продовольчих товарів, і питання їх зберігання є актуальним. У матеріалах навчального посібника висвітлено наукові принципи зберігання сировини і продовольчих товарів, основні процеси, що відбуваються в сировині і продуктах харчування, чинники, що впливають на якість і масу продовольчих товарів при зберіганні. Розглянуто певні групи продовольчих товарів їх характеристика, хімічний склад з повним його описом, схема виробництва, критерії якості, дефекти, вимоги до зберігання та зміни під час зберігання. Навчальний посібник містить рисунки, схеми, значну кількість використаних джерел.
Додаткові точки доступу: