
>
664.8.03(075.8)
О-40
Одарченко, Андрій Миколайович.Зберігання продовольчих товарів [Текст] : навч. посібник / А. М. Одарченко, М. О. Янчева, Д. М. Одарченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 405 с. : табл., рис., схеми. - Бібліогр.: с. 398-404 (115 назв). - ISBN 978-966-405-142-9 : 100.00 грн., 70.00 грн., 60.00 грн., 80.00 грн.
Зміст: >
Наукові принципи зберігання сировини та продовольчих товарів
Основні процеси, що проходять у сировині та продуктах харчування під час зберігання
Чинники, що впливають на якість і масу продовольчих товарів під час зберігання
Зберігання продовольчих товарів
Зберігання товарів тваринного походження
Ключові слова: продовольчі товари -- продовольственные товары -- зберігання -- хранение -- наукові принципи зберігання -- научные принципы хранения -- зберігання сировини -- хранение сырья -- хімічний склад -- химический состав --
Анотація:
В останні роки значно збільшився випуск продовольчих товарів, і питання їх зберігання є актуальним. У матеріалах навчального посібника висвітлено наукові принципи зберігання сировини і продовольчих товарів, основні процеси, що відбуваються в сировині і продуктах харчування, чинники, що впливають на якість і масу продовольчих товарів при зберіганні. Розглянуто певні групи продовольчих товарів їх характеристика, хімічний склад з повним його описом, схема виробництва, критерії якості, дефекти, вимоги до зберігання та зміни під час зберігання. Навчальний посібник містить рисунки, схеми, значну кількість використаних джерел.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
О-40
Одарченко, Андрій Миколайович.
Наукові принципи зберігання сировини та продовольчих товарів
Основні процеси, що проходять у сировині та продуктах харчування під час зберігання
Чинники, що впливають на якість і масу продовольчих товарів під час зберігання
Зберігання продовольчих товарів
Зберігання товарів тваринного походження
УДК | |
664.8.03(075.8) |
Ключові слова: продовольчі товари -- продовольственные товары -- зберігання -- хранение -- наукові принципи зберігання -- научные принципы хранения -- зберігання сировини -- хранение сырья -- хімічний склад -- химический состав --
Анотація:
В останні роки значно збільшився випуск продовольчих товарів, і питання їх зберігання є актуальним. У матеріалах навчального посібника висвітлено наукові принципи зберігання сировини і продовольчих товарів, основні процеси, що відбуваються в сировині і продуктах харчування, чинники, що впливають на якість і масу продовольчих товарів при зберіганні. Розглянуто певні групи продовольчих товарів їх характеристика, хімічний склад з повним його описом, схема виробництва, критерії якості, дефекти, вимоги до зберігання та зміни під час зберігання. Навчальний посібник містить рисунки, схеми, значну кількість використаних джерел.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 14 | 14 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001453 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-222115 Х-222116 Х-222128 Х-222147 Х-225043 Х-225072 Х-225075 Х-225117 Х-225218 Х-226381 Х-226417 Х-229353 Х-233372 Х-233792 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|