.
Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для здобувачів другого (магістр.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / С. Г. Іващенко, Н. О. Ільїна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 82 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67573 (Репозиттарій). - Бібліогр.: с. 81. - Б. ц.

Зміст:
Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств
Функції та основні види інноваційного інжинірингу
Інжиніринг і проектування та інновації в технологічному проектуванні
Оптимізація технологічних процесів та трудових ресурсів
Планування інновацій, структура бізнес-плану та методика його складання
Інжиніринг інновацій на зернопереробних підприємствах
Життєвий цикл технологічної системи
Ключові слова: зернопереробні підприємства -- зерноперерабатывающие предприятия -- інноваційний інжиніринг -- инновационный инжиниринг -- харчові технології -- пищевые технологии -- інжиніринг і проектування -- инжиниринг и проектирование -- інновації -- инновации --
Анотація:
Опорний конспект лекцій складений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни. У виданні розглянуті функції, структура та методи засвоєння дисципліни «Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств», а також функціональні зв’язки цієї дисципліни з іншими спеціальними дисциплінами з метою формування особистості фахівця зі знанням ефективного використання технологій переробних і харчових підприємств. Опорний конспект лекцій призначений для здобувачів спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу: