
>
Технологія продукції ресторанного господарства [Електронний ресурс] : метод. вказівки до проведення практ. занять з дисц. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 241 Готельно-ресторанна справа ОПП Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Н. В. Чорна. - Харків : [б. в.], 2024. - 84 с. : рис., табл. + дод. с. 63-83. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55860 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 62. - Б. ц.
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- технологія продукції -- технология продукции -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; теоретичну частину, де наведено стислий виклад теоретичного матеріалу за даною темою; завдання для практичного виконання; питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- технологія продукції -- технология продукции -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; теоретичну частину, де наведено стислий виклад теоретичного матеріалу за даною темою; завдання для практичного виконання; питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 58 |