Технологія продукції ресторанного господарства [Електронний ресурс] : метод. вказівки до проведення практ. занять з дисц. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 241 Готельно-ресторанна справа ОПП Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Н. В. Чорна. - Харків : [б. в.], . - 84 с. : рис., табл. + дод. с. 63-83. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55860 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 62. - Б. ц.

Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- технологія продукції -- технология продукции -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; теоретичну частину, де наведено стислий виклад теоретичного матеріалу за даною темою; завдання для практичного виконання; питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Додаткові точки доступу: