Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення [Електронний ресурс] : зб. тестових завдань для самост. підготовки та перевірки знань для студ. ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології освітньо-професійна програма Технології харчових продуктів тваринного походження ступеня вищ. освіти магістр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], . - 21 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53262 (Репозитарій). - Библиогр.: с. 19-20. - Б. ц.

Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- харчова індустрія -- пищевая индустрия -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продукти харчування -- продукты питания -- якість харчової сировини -- качество пищевого сырья -- технологія м`ясних продуктів -- технология мясных продуктов -- продукти функціонального призначення -- продукты функционального назначения --
Додаткові точки доступу: