>
640.4(06)
Р 64
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 80-річчю з дня народження ректора ун-ту (1988-1991 рр.) д-ра техн. наук, професора члена-коресп. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І. (19 листопада 2018 р.) : у 2-х ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018.
Ч. 2. - 2018. - 299 с. - ISBN 978-966-405-476-3 : 60.00 грн.
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес -- готельно-ресторанный бизнес -- бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- економіка підприємства -- экономика предприятия -- експертиза товарів -- экспертиза товаров -- інформаційні технології -- информационные технологии -- мережна економіка -- сетевая экономика -- підприємства харчування та торгівлі -- предприятия питания и торговли -- фінансово-кредитна система -- финансо-кредитная система -- 3333
Анотація: Друга частина містить тези доповідей із бухгалтерсько обліку, аналізу та аудиту, питань фінансово-кредитної системи України, економіки підприємств харчування та торгівлі, міжнародної та мережної економіки, маркетингу, фінансів, менеджменту й готельно-ресторанного бізнесу. Велику увагу приділено науковим основам гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі, а також інформаційним технологіям у науці та навчальному процесі.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью 640.4:658.6/.9/Р64-488571055
Имеются экземпляры в отделах:
Р 64
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 80-річчю з дня народження ректора ун-ту (1988-1991 рр.) д-ра техн. наук, професора члена-коресп. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І. (19 листопада 2018 р.) : у 2-х ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018.
| УДК | |
| 640.4(06) | |
| 657(06) | |
| 658(06) | |
| 664(06) |
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес -- готельно-ресторанный бизнес -- бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- економіка підприємства -- экономика предприятия -- експертиза товарів -- экспертиза товаров -- інформаційні технології -- информационные технологии -- мережна економіка -- сетевая экономика -- підприємства харчування та торгівлі -- предприятия питания и торговли -- фінансово-кредитна система -- финансо-кредитная система -- 3333
Анотація: Друга частина містить тези доповідей із бухгалтерсько обліку, аналізу та аудиту, питань фінансово-кредитної системи України, економіки підприємств харчування та торгівлі, міжнародної та мережної економіки, маркетингу, фінансів, менеджменту й готельно-ресторанного бізнесу. Велику увагу приділено науковим основам гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі, а також інформаційним технологіям у науці та навчальному процесі.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Имеются экземпляры в отделах:
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232611 Х-233708 Х-233709 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |