Інноваційні технології зберігання і переробки зерна [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навчання спец. 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 54 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 49-50. - Б. ц.

Ключові слова: органолептичні показники якості зерна -- органолептические показатели качества зерна -- газоутворювальна здатність борошна -- газообразующая способность муки -- зерно -- переробка зерна -- переработка зерна -- зберігання зерна -- хранение зерна --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни " Інноваційні технології зберігання і переробки зерна " охоплюють основні аспекти сучасної галузі виробництва комбікормів спрямовані на поглиблене розуміння студентами її інноваційних підходів. Студенти ознайомлюються з фундаментальними поняттями інноваційних технологій, їх значенням та впливом на ефективність і якість кінцевої продукції
Додаткові точки доступу: