
>
Інноваційні технології зберігання і переробки зерна [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навчання спец. 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2025. - 54 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 49-50. - Б. ц.
Ключові слова: органолептичні показники якості зерна -- органолептические показатели качества зерна -- газоутворювальна здатність борошна -- газообразующая способность муки -- зерно -- переробка зерна -- переработка зерна -- зберігання зерна -- хранение зерна --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни " Інноваційні технології зберігання і переробки зерна " охоплюють основні аспекти сучасної галузі виробництва комбікормів спрямовані на поглиблене розуміння студентами її інноваційних підходів. Студенти ознайомлюються з фундаментальними поняттями інноваційних технологій, їх значенням та впливом на ефективність і якість кінцевої продукції
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: органолептичні показники якості зерна -- органолептические показатели качества зерна -- газоутворювальна здатність борошна -- газообразующая способность муки -- зерно -- переробка зерна -- переработка зерна -- зберігання зерна -- хранение зерна --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни " Інноваційні технології зберігання і переробки зерна " охоплюють основні аспекти сучасної галузі виробництва комбікормів спрямовані на поглиблене розуміння студентами її інноваційних підходів. Студенти ознайомлюються з фундаментальними поняттями інноваційних технологій, їх значенням та впливом на ефективність і якість кінцевої продукції
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 29 |