
>
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Електронний ресурс] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича : у 2 ч. (м. Харків, 19 листоп. 2013 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; за ред. О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2013 - .
Ч. 1. - 2013. - 482 с. - Б. ц.
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчова та переробна промисловість -- пищевая и перерабатывающая промышленность -- якість товарів -- качество товаров -- митні експертизи -- таможенные экспертизы -- товарознавство -- товароведение -- обладнання харчових виробництв -- оборудование пищевых производств
Анотація: Перша частина збірника містить тези доповідей з нових технологій продуктів харчування, інноваційних технологій функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі, формування й контролю якості та митної експертизи товарів. Велику увагу приділено інноваціям у науковому та практичному товарознавстві, удосконаленню процесів та обладнання харчових виробництв, а також хімічним, фізичним, математичним методам дослідження продуктів харчування, управлінню якістю та екологічній безпеці. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\за ред.\
Михайлов, Валерій Михайлович\за ред.\
Головко, Микола Павлович\за ред.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\за ред.\
Дейниченко, Григорій Вікторович\за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью -601436630
Кол-во выдач 0
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Електронний ресурс] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича : у 2 ч. (м. Харків, 19 листоп. 2013 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; за ред. О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2013 - .
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчова та переробна промисловість -- пищевая и перерабатывающая промышленность -- якість товарів -- качество товаров -- митні експертизи -- таможенные экспертизы -- товарознавство -- товароведение -- обладнання харчових виробництв -- оборудование пищевых производств
Анотація: Перша частина збірника містить тези доповідей з нових технологій продуктів харчування, інноваційних технологій функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі, формування й контролю якості та митної експертизи товарів. Велику увагу приділено інноваціям у науковому та практичному товарознавстві, удосконаленню процесів та обладнання харчових виробництв, а також хімічним, фізичним, математичним методам дослідження продуктів харчування, управлінню якістю та екологічній безпеці. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\за ред.\
Михайлов, Валерій Михайлович\за ред.\
Головко, Микола Павлович\за ред.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\за ред.\
Дейниченко, Григорій Вікторович\за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Кол-во выдач 0
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 4 |