
>
Степанькова, Галина В'ячеславівна.Інноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 Харчові технології (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Г. В. Степанькова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025. - 99 с. - Бібліогр.: с. 97-99. - Б. ц.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- інжиніринг -- инжиниринг -- ринок інжинірингових послуг -- рынок инжиниринговых услуг -- підприємства харчової промисловості -- предприятия пищевой промышленности -- інжиніринг інноваційних харчових продуктів -- инжиниринг инновационных пищевых продуктов --
Анотація:
Конспект лекцій складено відповідно до робочої програми дисципліни «Інноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств» з метою допомоги здобувачам вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів») за рівнем магістр денної та заочної форм навчання у вивченні теоретичного матеріалу курсу та придбання практичних навичок. Навчальне видання присвячене формуванню у здобувачів вищої освіти знань та навичок, необхідних для ефективного застосування інжинірингових рішень у харчовій промисловості. Видання забезпечує теоретичну базу та практичні інструменти для підготовки фахівців, здатних впроваджувати інноваційні підходи в управлінні та роботі харчового підприємства.
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Степанькова, Галина В'ячеславівна.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- інжиніринг -- инжиниринг -- ринок інжинірингових послуг -- рынок инжиниринговых услуг -- підприємства харчової промисловості -- предприятия пищевой промышленности -- інжиніринг інноваційних харчових продуктів -- инжиниринг инновационных пищевых продуктов --
Анотація:
Конспект лекцій складено відповідно до робочої програми дисципліни «Інноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств» з метою допомоги здобувачам вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів») за рівнем магістр денної та заочної форм навчання у вивченні теоретичного матеріалу курсу та придбання практичних навичок. Навчальне видання присвячене формуванню у здобувачів вищої освіти знань та навичок, необхідних для ефективного застосування інжинірингових рішень у харчовій промисловості. Видання забезпечує теоретичну базу та практичні інструменти для підготовки фахівців, здатних впроваджувати інноваційні підходи в управлінні та роботі харчового підприємства.
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 50 |