.
Інноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 Харчові технології (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Г. В. Степанькова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 99 с. - Бібліогр.: с. 97-99. - Б. ц.

Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- інжиніринг -- инжиниринг -- ринок інжинірингових послуг -- рынок инжиниринговых услуг -- підприємства харчової промисловості -- предприятия пищевой промышленности -- інжиніринг інноваційних харчових продуктів -- инжиниринг инновационных пищевых продуктов --
Анотація:
Конспект лекцій складено відповідно до робочої програми дисципліни «Інноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств» з метою допомоги здобувачам вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів») за рівнем магістр денної та заочної форм навчання у вивченні теоретичного матеріалу курсу та придбання практичних навичок. Навчальне видання присвячене формуванню у здобувачів вищої освіти знань та навичок, необхідних для ефективного застосування інжинірингових рішень у харчовій промисловості. Видання забезпечує теоретичну базу та практичні інструменти для підготовки фахівців, здатних впроваджувати інноваційні підходи в управлінні та роботі харчового підприємства.
Додаткові точки доступу: