
>
Інновації в готельній індустрії та ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. курсової роботи для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти спец. J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: К. В. Калєнік [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2025. - 37 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67563 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- готельна індустрія -- гостиничная индустрия -- інновації -- инновации -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- кейтеринг --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено згідно з навчальним планом, навчальною програмою дисципліни «Інновації в готельній індустрії та ресторанному бізнесі» та ОПП Готельно-ресторанна справа. Тематика курсових робіт охоплює основні теми курсу. Наведено орієнтовні плани курсових робіт, етапи виконання, вимоги до оформлення роботи та списку рекомендованої літератури. Видання призначене для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти спеціальності J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг.
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Дмитро Миколайович\авт.-уклад.\
Скриннік, Вікторія Ігорівна\авт.-уклад.\
Пенкіна, Наталя Михайлівна\авт.-уклад.\
Кирилюк, Ольга Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- готельна індустрія -- гостиничная индустрия -- інновації -- инновации -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- кейтеринг --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено згідно з навчальним планом, навчальною програмою дисципліни «Інновації в готельній індустрії та ресторанному бізнесі» та ОПП Готельно-ресторанна справа. Тематика курсових робіт охоплює основні теми курсу. Наведено орієнтовні плани курсових робіт, етапи виконання, вимоги до оформлення роботи та списку рекомендованої літератури. Видання призначене для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти спеціальності J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг.
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Дмитро Миколайович\авт.-уклад.\
Скриннік, Вікторія Ігорівна\авт.-уклад.\
Пенкіна, Наталя Михайлівна\авт.-уклад.\
Кирилюк, Ольга Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |