
>
Ощадливе виробництво та управління якістю [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів спец. 181 ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії, другий (магістер.) РВО ден. та заоч. форм навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. - Харків : [б. в.], 2022. - 24 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35245 (Репозитарій)
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- якість -- качество -- споживна цінність -- потребительская ценность -- ощадливе виробництво -- экономное производство --
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна\уклад.\
Черемська, Тетяна Володимирівна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- якість -- качество -- споживна цінність -- потребительская ценность -- ощадливе виробництво -- экономное производство --
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна\уклад.\
Черемська, Тетяна Володимирівна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 118 |