
>
Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізація Технології харчових продуктів тваринного походження / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б. в.], 2018. - 67 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5031 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 66
Зміст: >
Метрологічне забезпечення управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств на етапах її розроблення, виготовлення та реалізації
Стандартизація як інструмент управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств
Підтвердження відповідності продукції м’ясопереробних підприємств та сертифікація систем якості
Вітчизняний та міжнародний досвід управління якістю
Методологія управління якістю
Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Метрологічне забезпечення управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств на етапах її розроблення, виготовлення та реалізації
Стандартизація як інструмент управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств
Підтвердження відповідності продукції м’ясопереробних підприємств та сертифікація систем якості
Вітчизняний та міжнародний досвід управління якістю
Методологія управління якістю
Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 60 |
2 | Репозітарій |