Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізація Технології харчових продуктів тваринного походження / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б. в.], . - 67 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5031 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 66

Зміст:
Метрологічне забезпечення управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств на етапах її розроблення, виготовлення та реалізації
Стандартизація як інструмент управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств
Підтвердження відповідності продукції м’ясопереробних підприємств та сертифікація систем якості
Вітчизняний та міжнародний досвід управління якістю
Методологія управління якістю
Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств
Додаткові точки доступу: