
>
Дем’яненко, Ольга.Товарознавство сировини галузі [Електронний ресурс] : електрон. посібник. Ч. 2 / О. Дем’яненко, О. Яроцька ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020. - Режим доступа: https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/tovaroznavstvo_surovunu_galyzi_I%D0%86_g/Golovna/Golovna.htm (Посилання)
Зміст: >
Бульбоплідні овочі
Капустяні овочі
Коренеплоди
Цибулеві овочі
Гарбузові овочі
Томатні овочі
Салатно-шпинатні, пряно-смакові та десертні овочі
Бобові і зернові овочі
Свіжі гриби
Анотація:
Електронний посібник „Товарознавство сировини галузі” (ІІ частина) підготовлений відповідно до типової програми навчальної дисципліни. В посібнику висвітлено основні поняття про товарознавство свіжих овочів: основні характеристики плодоовочевої сировини та продуктів її переробки, будова, групи, класифікація, вимоги до якості згідно з нормативними документами, правила приймання – здавання продукції, властивості та призначення продукції, дефекти, маркування, умови транспортування та правила зберігання. Для кращого засвоєння матеріалу у кожній темі розміщені відеоматеріали, цікаві факти про овочі та питання для самоконтролю. Призначений для студентів закладів фахової передвищої освіти із спеціальності 181 „Харчові технології”, викладачів, а також може бути корисним широкому колу читачів.
Додаткові точки доступу:
Яроцька, Олена
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Дем’яненко, Ольга.
Бульбоплідні овочі
Капустяні овочі
Коренеплоди
Цибулеві овочі
Гарбузові овочі
Томатні овочі
Салатно-шпинатні, пряно-смакові та десертні овочі
Бобові і зернові овочі
Свіжі гриби
Анотація:
Електронний посібник „Товарознавство сировини галузі” (ІІ частина) підготовлений відповідно до типової програми навчальної дисципліни. В посібнику висвітлено основні поняття про товарознавство свіжих овочів: основні характеристики плодоовочевої сировини та продуктів її переробки, будова, групи, класифікація, вимоги до якості згідно з нормативними документами, правила приймання – здавання продукції, властивості та призначення продукції, дефекти, маркування, умови транспортування та правила зберігання. Для кращого засвоєння матеріалу у кожній темі розміщені відеоматеріали, цікаві факти про овочі та питання для самоконтролю. Призначений для студентів закладів фахової передвищої освіти із спеціальності 181 „Харчові технології”, викладачів, а також може бути корисним широкому колу читачів.
Додаткові точки доступу:
Яроцька, Олена
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Посилання |