Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (Харків, 14-16 лист. 2012 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; ред. кол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, . - 212 с. - 5.62 грн.

Ключові слова: харчова промисловость -- пищевая промышленность -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- інноваційні технології -- инновационные технологии --
Анотація:
Збірник містить тези доповідей з інноваційних технологій продуктів харчування в харчовій промисловості та ресторанному господарстві. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів.
Додаткові точки доступу: