636(075.8)
Т 38
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва [Текст] : підручник / О. Т. Бусенко [та ін.] ; за ред. О. Т. Бусенка. - Київ : Агроосвіта, . - 493 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 484-486 (45 назв). - ISBN 978-966-2007-82-4

Дод.: с. 464-483
Зміст:
Основи живлення тварин і оцінювання поживності кормів
Корми та їх характеристика
Технологія виробництва молока
Технологія виробництва яловичини
Технологія виробництва свинини
Технологія виробництва продукції вівчарства
Технологія виробництва яєць і м’яса сільськогосподарської птиці
Використання коней в народному господарстві
Технологія виробництва риби
Технологія виробництва продукції бджільництва
Технологія виробництва продукції кроліківництва
Технологія хутрового звірівництва
УДК
636(075.8)

Ключові слова: продукція -- тваринництво -- переробка -- продукция -- животноводство -- переработка -- сільськогосподарські тварини -- сельскохозяйственные животные -- корми -- корма -- фермерські господарства -- фермерские хозяйства --
Додаткові точки доступу: