
>
65.9(4УКР)325.2
П 27
Переробка м'яса в підприємницьких структурах малого бізнесу: організаційно-економічне обгрунтування [Текст] / авт.-уклад. М. Д. Щетiнiн. - Харків : [б. в.], 2000. - 18 с.
Додаткові точки доступу:
Щетiнiн, М. Д.\авт.-уклад.\
П 27
Додаткові точки доступу:
Щетiнiн, М. Д.\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 30 | 30 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | б/н б/н1 б/н2 б/н3 б/н4 б/н5 б/н6 б/н7 б/н8 б/н9 б/н10 б/н11 б/н12 б/н13 б/н14 б/н15 б/н16 б/н17 б/н18 б/н19 б/н20 б/н21 б/н22 б/н23 б/н24 б/н25 б/н26 б/н27 б/н28 б/н29 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|