>
640.432(042.4)
Б 86
Ботштейн, Белла Борисівна.Як відкрити ресторан [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. спец.: 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології та технологічний менеджмент у ресторанному бізнесі ступеня вищ. освіти магістр, ден. та заоч. форм навч. / Б. Б. Ботштейн, О. О. Гринченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 119 с. - Бібліогр.: с. 92-96. - 33.38 грн.
Ключові слова: менеджмент -- ресторани -- рестораны -- ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- планування -- планирование -- підприємницька діяльність -- предпринимательская деятельность --
Анотація:
Макроекономічні фактори суттєво впливають на розвиток ресторанного бізнесу в Україні. Середній сегмент у цьому випадку просто "випадає". Ситуація складається таким чином, що розвиток середньо цінових ресторанів (кафе, барів тощо) - це показник і економічного розвитку міста, і цивілізованості суспільства.Будь-яке успішне підприємство ресторанного бізнесу - насправді вдала технологія, і, як будь-яка технологія, вона може бути відтворена в будь-якому місті світу. А взагалі, як буде розвиватися ресторанний бізнес в найближчі 5-10 років, залежить від тих, хто в цей бізнес прийде, хто віддасть йому свої знання, любов і талант, хто зуміє творчо переосмислити це нелегке ремесло, перетворивши його в мистецтво
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Б 86
Ботштейн, Белла Борисівна.
| УДК | |
| 640.432(042.4) | |
| 658(042.4) | |
| 005(042.3) |
Ключові слова: менеджмент -- ресторани -- рестораны -- ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- планування -- планирование -- підприємницька діяльність -- предпринимательская деятельность --
Анотація:
Макроекономічні фактори суттєво впливають на розвиток ресторанного бізнесу в Україні. Середній сегмент у цьому випадку просто "випадає". Ситуація складається таким чином, що розвиток середньо цінових ресторанів (кафе, барів тощо) - це показник і економічного розвитку міста, і цивілізованості суспільства.Будь-яке успішне підприємство ресторанного бізнесу - насправді вдала технологія, і, як будь-яка технологія, вона може бути відтворена в будь-якому місті світу. А взагалі, як буде розвиватися ресторанний бізнес в найближчі 5-10 років, залежить від тих, хто в цей бізнес прийде, хто віддасть йому свої знання, любов і талант, хто зуміє творчо переосмислити це нелегке ремесло, перетворивши його в мистецтво
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232305 Х-232306 Х-232307 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | 229 |
| 2 | Репозитарій |