
>
637.5(072)
С 73
Способи і прийоми зменшення втрат та підвищення поживності і кулінарно-технологічної якості яловичини [Текст] : наук.-метод. рек. / авт.-уклад.: Г. О. Богданов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2009. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10
Додаткові точки доступу:
Богданов, Г. О.\авт.-уклад.\
Кандиба, В. М.\авт.-уклад.\
Гноєвий, І. В.\авт.-уклад.\
Гноєвий, Віктор Іванович\авт.-уклад.\
Іванченко, М. М.\авт.-уклад.\
Бондарєв, О. І.\авт.-уклад.\
Булгаков, В. Є.\авт.-уклад.\
Войтенко, Т. С.\авт.-уклад.\
Михальченко, С. А.\авт.-уклад.\
Чалий , О. І.\авт.-уклад.\
С 73
УДК | |
637.5(072) |
Богданов, Г. О.\авт.-уклад.\
Кандиба, В. М.\авт.-уклад.\
Гноєвий, І. В.\авт.-уклад.\
Гноєвий, Віктор Іванович\авт.-уклад.\
Іванченко, М. М.\авт.-уклад.\
Бондарєв, О. І.\авт.-уклад.\
Булгаков, В. Є.\авт.-уклад.\
Войтенко, Т. С.\авт.-уклад.\
Михальченко, С. А.\авт.-уклад.\
Чалий , О. І.\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з. оиф | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|