.
The technology of production vegetable and fruit products [Electronic resource] : Education manual / I. Hordiienko, A. Mozgovska ; Kharkiv National Agrarian University named after V.V. Dokuchaiev. - Kharkiv : [s. n.], . - 105 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7927 (Репозитарій). - Б. ц.

Переклад назви: Технологія виробництва плодоовочевої продукції: навчальний посібник
Зміст:
Classification of vegetable plants. The methods of breeding
Requirements of vegetable plants to environmental conditions and methods of their optimization
The main technologies of vegetable growing
Vegetable crops of cabbage group. Technology of cultivating white cabbage
Root vegetable crops. Technology of growing carrots and beetroot
Bulbous vegetable crops. The technology of growing onions
Fruit and vegetable crops of the Solanaceae family. The technology of growing tomatoes
Classification, biological and morphological features of fruit crops
Laying an orchard
Harvesting in the garden. Commodity fruits processing
Ключові слова: класифікація овочевих рослин -- классификация овощных растений -- умови середовища -- условия среды -- вирощування овочів -- выращивание овощей -- білокачанна капуста -- белокочанная капуста -- коренеплоди -- корнеплоды -- технологія вирощування -- технология выращивания -- морфологічні особливості -- морфологические особенности --
Додаткові точки доступу: