636(075)
Т 37
Технологія виробництва продукції тваринництва [Текст] : підручник / О. Т. Бусенко [та ін.] ; за ред. О. Т. Бусенка. - Київ : Аграр. освіта, . - 432 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 424-425. - ISBN 966-7906-01-9

УДК
636(075)

Ключові слова: розведення -- разведение -- живлення -- питание -- оцінка поживності кормів -- оценка питательности кормов -- характеристика кормів -- характеристика кормов -- виробництво молока -- производство молока -- виробництво яловичини -- производство говядины -- виробництво свинини -- производство свинины -- продукція козівництва -- продукция козоводства -- виробництво продукції вівчарства -- производство продукции овцеводства -- виробництво яєць і м'яса птиці -- производство яиц и мяса птицы -- використання коней -- использование лошадей --
Додаткові точки доступу: