Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса [Електронний ресурс] : навч. посібник. Ч. 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях) / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 112 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5063 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 111

Зміст:
Технологія виробництва напівфабрикатів
Технологія виробництва ковбасних виробів
Окремі технології ковбасних виробів
Технології виробництва продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технології окремих видів продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технологія виробництва м’ясних консервів
Окремі технології виробництва м’ясних консервів
Ключові слова: м'ясо птиці -- мясо птицы -- субпродукти -- субпродукты -- холодильна обробка -- холодильная обработка -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- спосіб зберігання -- способ хранения -- продукти забою -- продукты забоя --
Додаткові точки доступу: