>
Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса [Електронний ресурс] : навч. посібник. Ч. 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях) / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 112 с. - URL: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5063 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 111
Зміст: >
Технологія виробництва напівфабрикатів
Технологія виробництва ковбасних виробів
Окремі технології ковбасних виробів
Технології виробництва продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технології окремих видів продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технологія виробництва м’ясних консервів
Окремі технології виробництва м’ясних консервів
Ключові слова: м'ясо птиці -- мясо птицы -- субпродукти -- субпродукты -- холодильна обробка -- холодильная обработка -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- спосіб зберігання -- способ хранения -- продукти забою -- продукты забоя --
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Технологія виробництва напівфабрикатів
Технологія виробництва ковбасних виробів
Окремі технології ковбасних виробів
Технології виробництва продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технології окремих видів продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технологія виробництва м’ясних консервів
Окремі технології виробництва м’ясних консервів
Ключові слова: м'ясо птиці -- мясо птицы -- субпродукти -- субпродукты -- холодильна обробка -- холодильная обработка -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- спосіб зберігання -- способ хранения -- продукти забою -- продукты забоя --
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій | |
| 2 | Електронний ресурс | 234 |