Дизайн і декорування страв [Електронний ресурс] : метод. вказівки до проведення практ. занять з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: А. Е. Радченко, С. Л. Юрченко. - Харків : [б. в.], . - 13 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55855 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12. - Б. ц.

Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- декорування страв -- декорирование блюд -- дизайн страв -- дизайн блюд --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення 3-х практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; алгоритм виконання практичного заняття; контрольні питання та список рекомендованої літератури. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання та методичні роз’яснення до них, питання практикуму, питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу: