
>
640.43(075.8)
Д 13
Давидова, Оксана Юріївна.Організація в ресторанному господарстві (виробництво) [Текст] : підручник / О. Ю. Давидова, Н. В. Полстяна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 331 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 326-330. - ISBN 978-617-7377-65-7 : 100.00 грн.
Глосарій: с. 318-325
Ключові слова: організації ресторанного господарства -- организации ресторанного хозяйства -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- індустрія гостинності -- индустрия гостеприимства --
Анотація:
У підручнику розглянуто основні принципи організації ресторанного господарства, особливості сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства. Особлива увага приділяється характеристиці типів, класів закладів ресторанного господарства та їхній класифікації; видам та формам продовольчого, матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства; загальним принципам організації основних та допоміжних підрозділів виробництва, виробничого процесу; організації трудових процесів, оперативному плануванню виробництва. Особлива роль відводиться послугам, що надаються в закладах ресторанного господарства. Призначається для студентів і викладачів вищих навчальних закладів, а також працівників сфери індустрії гостинності.
Додаткові точки доступу:
Полстяна, Надія Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Д 13
Давидова, Оксана Юріївна.
Глосарій: с. 318-325
УДК | |
640.43(075.8) | |
642.5(075.8) |
Ключові слова: організації ресторанного господарства -- организации ресторанного хозяйства -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- індустрія гостинності -- индустрия гостеприимства --
Анотація:
У підручнику розглянуто основні принципи організації ресторанного господарства, особливості сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства. Особлива увага приділяється характеристиці типів, класів закладів ресторанного господарства та їхній класифікації; видам та формам продовольчого, матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства; загальним принципам організації основних та допоміжних підрозділів виробництва, виробничого процесу; організації трудових процесів, оперативному плануванню виробництва. Особлива роль відводиться послугам, що надаються в закладах ресторанного господарства. Призначається для студентів і викладачів вищих навчальних закладів, а також працівників сфери індустрії гостинності.
Додаткові точки доступу:
Полстяна, Надія Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001495 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-231759 Х-231758 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|