640.43(075.8)
Д 13
.
Організація в ресторанному господарстві (виробництво) [Текст] : підручник / О. Ю. Давидова, Н. В. Полстяна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., . - 331 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 326-330. - ISBN 978-617-7377-65-7 : 100.00 грн.

Глосарій: с. 318-325
УДК
640.43(075.8)
642.5(075.8)

Ключові слова: організації ресторанного господарства -- организации ресторанного хозяйства -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- індустрія гостинності -- индустрия гостеприимства --
Анотація:
У підручнику розглянуто основні принципи організації ресторанного господарства, особливості сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства. Особлива увага приділяється характеристиці типів, класів закладів ресторанного господарства та їхній класифікації; видам та формам продовольчого, матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства; загальним принципам організації основних та допоміжних підрозділів виробництва, виробничого процесу; організації трудових процесів, оперативному плануванню виробництва. Особлива роль відводиться послугам, що надаються в закладах ресторанного господарства. Призначається для студентів і викладачів вищих навчальних закладів, а також працівників сфери індустрії гостинності.
Додаткові точки доступу: