>
664.7
Ж 73
Жислин, Я. М. Выработка муки и крупы в сельскохозяйственном мукомолье [Текст] / Я. М. Жислин, А. К. Терещенко. - М. : Колос, 1969. - 232 с. : ил., схемы, табл.
Ключові слова: строение зерна -- будова зерна -- машины -- машини -- очистка -- переработка -- переробка -- шелушения зерна -- лущення зерна -- шлифования крупы -- шліфування крупи -- сортировка -- сортування -- измельчения -- подрібнення -- переработка в муку -- переробка на борошно -- переработка в крупу -- переробка в крупу -- схемы технологического процесса -- схеми технологічного процесу --
Додаткові точки доступу:
Терещенко, А. К.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # |
Відділ |
Всього примірників |
Вільних примірників |
| 1 |
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) |
1 |
1 |
| 2 |
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) |
1 |
1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # |
Відділ |
інвентарні номери |
| 1 |
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) |
162357
|
| 2 |
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) |
162358
|
| # |
Факультет |
Спеціальність |
Дисципліна |
Семестр |
| 1 |
33 |
133 |
Організація технологічного процесу борошномельних виробництв |
4 |
| 2 |
33 |
133 |
Організація технологічного процесу борошномельних виробництв |
4 |
| 3 |
33 |
181 |
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Технологія цукрового виробництва |
5 |
| 4 |
33 |
181 |
Технологія борошномельних виробництв |
7 |
| # |
Посилання |
Кількість завантажень / переходів |