Технологія готельно-ресторанної справи [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заочн. форм навчання спец. 073 Менеджмент ОПП Менеджмент / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. - Харків : [б. в.], . - 19 с. : табл. - Бібліогр.: с. 17-18. - Б. ц.

Ключові слова: готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- технологія -- технология -- опис програми -- описание программы -- структура викладення -- структура изложения --
Анотація:
Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи навчальної дисципліни «Технологія готельно-ресторанної справи» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент». Представлені загальні рекомендації з організації самостійної роботи, надано запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки адресовані здобувачам спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент» та виробникам харчової продукції.
Додаткові точки доступу: