664.663(02.064)
Т 38
Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] : монографія / С. Г. Олійник [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 123 с. : табл. - Бібліогр.: с. 100-122 (259 назв). - ISBN 978-966-405-416-1 : 15.54 грн., 15.55 грн.

УДК
664.663(02.064)

Ключові слова: технологія хліба -- технология хлеба -- зародки вівса -- зародыши овса -- зародки кукурудзи -- зародыши кукурузы -- продукти переробки -- продукты переработки -- споживча цінність -- потребительская ценность --
Анотація:
У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обгрунтування технологій хлібобулочних виробів підвищенної харчової та біологічної цінності з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи.
Додаткові точки доступу: