
>
664(073)
Т 38
Технологія переробки, зберігання та стандартизації сільськогосподарської продукції [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.030504 "Економіка підприємства" у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акредит. / Наук.-метод. центр аграр. освiти ; уклад.: Н. Л. Правдюк [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2010. - 20 с.
Ключові слова: переробка -- переработка -- зберігання -- хранение -- стандартизація -- стандартизация -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция --
Додаткові точки доступу:
Правдюк, Н. Л.\уклад.\
Мулик, Т. О.\уклад.\
Чередниченко, В. М.\уклад.\
Березовський, І. В.\уклад.\
Дідора, В. Г.\уклад.\
Грищак, М. В.\уклад.\
Наук.-метод. центр аграр. освiти
Т 38
УДК | |
664(073) |
Ключові слова: переробка -- переработка -- зберігання -- хранение -- стандартизація -- стандартизация -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция --
Додаткові точки доступу:
Правдюк, Н. Л.\уклад.\
Мулик, Т. О.\уклад.\
Чередниченко, В. М.\уклад.\
Березовський, І. В.\уклад.\
Дідора, В. Г.\уклад.\
Грищак, М. В.\уклад.\
Наук.-метод. центр аграр. освiти
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 30 | Екологія (101) | Управління якістю с. -г. продукції | 8 |
2 | 30 | Екологія (101) | Управління якістю с. -г. продукції | 8 |
3 | 30 | Екологія (101) | Управління якістю с. -г. продукції | 8 |
4 | 30 | Екологія (101) | Управління якістю с. -г. продукції | 8 |
5 | 30 | Екологія (101) | Управління якістю с. -г. продукції | 8 |
6 | 30 | Екологія (101) | Управління якістю с. -г. продукції | 8 |
7 | 30 | Екологія (101) | Управління якістю с. -г. продукції | 8 |
8 | 30 | Екологія (101) | Управління якістю с. -г. продукції | 8 |
9 | 30 | 101 (1) | Прогнозування збереження якості сільськогосподарської продукції | 9 |
10 | 30 | 101 (1) | Прогнозування збереження якості сільськогосподарської продукції | 9 |
11 | 30 | 101 (2) | Прогнозування збереження якості сільськогосподарської продукції | 9 |
12 | 30 | 101 (2) | Прогнозування збереження якості сільськогосподарської продукції | 9 |
13 | 30 | 101 (3) | Прогнозування збереження якості сільськогосподарської продукції | 9 |
14 | 30 | 101 (3) | Прогнозування збереження якості сільськогосподарської продукції | 9 |
15 | 30 | 101 (4) | Прогнозування збереження якості сільськогосподарської продукції | 9 |
16 | 30 | 101 (4) | Прогнозування збереження якості сільськогосподарської продукції | 9 |
17 | 30 | Екологія (101) | Прогнозування збереження якості сільськогосподарської продукції | 9 |
18 | 30 | Агрономія (201) | Прогнозування збереження якості сільськогосподарської продукції | 9 |
19 | 30 | Агрономія (201) | Управління якістю та сертифікація продукції рослинництва | 10 |
20 | 30 | Екологія (101) | Екологічні аспекти при первинній переробці продукції рослинництва | 11 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|