
>
Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : навч. посіб. : в 4 ч. Ч. 1. Практика системного підходу в ресторанній індустрії / О. О. Гринченко [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 127 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35243 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 126-127
Зміст: >
Ресторанний бізнес як цілісна система. Тенденції розвитку ресторанної індустрії в Україні та світі
Заклади ресторанної індустрії як система виробництва та споживання харчової продукції
Система розроблення та поставлення харчової продукції на виробництво
Меню як інструмент ефективних продаж і комунікацій зі споживачем
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Держ. біотехнол. ун-т
Ресторанний бізнес як цілісна система. Тенденції розвитку ресторанної індустрії в Україні та світі
Заклади ресторанної індустрії як система виробництва та споживання харчової продукції
Система розроблення та поставлення харчової продукції на виробництво
Меню як інструмент ефективних продаж і комунікацій зі споживачем
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 161 |