Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : навч. посіб. : в 4 ч. Ч. 1. Практика системного підходу в ресторанній індустрії / О. О. Гринченко [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 127 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35243 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 126-127

Зміст:
Ресторанний бізнес як цілісна система. Тенденції розвитку ресторанної індустрії в Україні та світі
Заклади ресторанної індустрії як система виробництва та споживання харчової продукції
Система розроблення та поставлення харчової продукції на виробництво
Меню як інструмент ефективних продаж і комунікацій зі споживачем
Додаткові точки доступу: