.
Технологія виробництва кулінарної продукції [Електронний ресурс] : електрон. посібник. Ч. 3 / Ю. Богатирьова, Я. Назаренко ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], . - Режим доступа: https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/texnologiia_kylinarnoi_prodykcii_II%D0%86_g/Golovna/golovna.htm (Посилання)

Зміст:
Страви з яєць і сиру
Холодні страви і закуски
Солодкі страви
Гарячі та холодні безалкогольні напої
Борошняні страви
Технологія приготування страв підвищеної складності, їх відпускання
Особливості харчування окремих груп споживачів
Анотація:
Електронний навчальний посібник включає в себе основні три розділи в яких широко представленні всі процеси та операції з яких складається приготування їжі, а саме описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, перших, других страв, гарнірів, напоїв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. У електронному посібнику подано характеристику нових способів приготування та їх використання в новітній технології. Запропоновано особливості приготування національних страв підвищеної складності, правила їх подавання. Наведено норми продуктів необхідних для приготування новаторських страв і впровадження їх в підприємства ресторанного господарства. Посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів І-II рівнів акредитації, а також працівників підприємств ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу: