
>
658.62(075.8)
С 17
Самойленко, Антоніна Анатоліївна.Сертифікація продовольчих товарів [Текст] : навч. посібник / А. А. Самойленко ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Вид-во КНТЕУ, 2006. - 212 с. : табл. + дод. 185-211 с. - Термінол. слов.: с. 151-182 . - Бібліогр.: с. 183-184. - ISBN 966-629-211-4 : 40.00 грн.
Зміст: >
Сутність і функції сертифікації
Організаційні основи обов'язкової сертифікаці продовольчих товарів
Сертифікація харчових продуктів
Ключові слова: сертифікація -- сертификация -- експертиза товарів -- экспертиза товаров -- експертиза послу -- экспертиза услуг -- товарні відносини -- товарные отношения -- ринок -- рынок -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- харчові продукти -- пищевые продукты --
Анотація:
Сучасний стан товарних відносин в Україні переживає період, який характеризується появою на ринку значної кількості нових видів продовольчих товарів. Навчальний посібник надає можливість вивчити сутність і функції сертифікації, організаційні основи добровільної та обов'язкової сертифікації, загальний порядок проведення обов'язкової сертифікації продовольчих товарів та особливості сертифікації окремих видів харчових продуктів в Україні і за її межами. Основою для викладення матеріалу є існуюча в Україні на сьогодні законодавча та нормативна база, а також міжнародний досвід (зокрема, застосування НАССР) У цій сфері. Навчальний посібник призначений для студентів з фаху "Експертиза товарів та послуг", студентів вищих навчальних закладів з напрямів підготовки "Менеджмент", "Маркетинг" й інших спеціальностей, пов'язаних із сферою підтвердження відповідності, та працівників-практиків.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торг.-екон. ун-т
С 17
Самойленко, Антоніна Анатоліївна.
Сутність і функції сертифікації
Організаційні основи обов'язкової сертифікаці продовольчих товарів
Сертифікація харчових продуктів
УДК | |
658.62(075.8) | |
006.063(075.8) | |
339.166.82(075.8) |
Ключові слова: сертифікація -- сертификация -- експертиза товарів -- экспертиза товаров -- експертиза послу -- экспертиза услуг -- товарні відносини -- товарные отношения -- ринок -- рынок -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- харчові продукти -- пищевые продукты --
Анотація:
Сучасний стан товарних відносин в Україні переживає період, який характеризується появою на ринку значної кількості нових видів продовольчих товарів. Навчальний посібник надає можливість вивчити сутність і функції сертифікації, організаційні основи добровільної та обов'язкової сертифікації, загальний порядок проведення обов'язкової сертифікації продовольчих товарів та особливості сертифікації окремих видів харчових продуктів в Україні і за її межами. Основою для викладення матеріалу є існуюча в Україні на сьогодні законодавча та нормативна база, а також міжнародний досвід (зокрема, застосування НАССР) У цій сфері. Навчальний посібник призначений для студентів з фаху "Експертиза товарів та послуг", студентів вищих навчальних закладів з напрямів підготовки "Менеджмент", "Маркетинг" й інших спеціальностей, пов'язаних із сферою підтвердження відповідності, та працівників-практиків.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торг.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001380 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|