637(075.8)
Ч-46
.
Переробка сировини тваринного походження [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко, О. М. Сафонова, О. В. Богомолов ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування, Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва. - Харків : ХДАТОХ, . - 260 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 253. - ISBN 966-7885-25-9

Зміст:
Технологічний потенціал продукції тваринництва
М'ясна сировина та її переробка
Молоко та його переробка
Яйця та їх переробка
Рибна сировина та її переробка
УДК
637(075.8)

Ключові слова: тваринництво -- животноводство -- продукція -- продукция -- м'ясна сировина -- мясное сырье -- переробка -- переработка -- молоко -- яйця -- яйца -- рибна сировина -- рибное сырье --
Додаткові точки доступу: