
>
637(075.8)
Ч-46
Черевко, Олександр Іванович.Переробка сировини тваринного походження [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко, О. М. Сафонова, О. В. Богомолов ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування, Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - 260 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 253. - ISBN 966-7885-25-9
Зміст: >
Технологічний потенціал продукції тваринництва
М'ясна сировина та її переробка
Молоко та його переробка
Яйця та їх переробка
Рибна сировина та її переробка
Ключові слова: тваринництво -- животноводство -- продукція -- продукция -- м'ясна сировина -- мясное сырье -- переробка -- переработка -- молоко -- яйця -- яйца -- рибна сировина -- рибное сырье --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна
Богомолов, Олексій Васильович
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
Ч-46
Черевко, Олександр Іванович.
Технологічний потенціал продукції тваринництва
М'ясна сировина та її переробка
Молоко та його переробка
Яйця та їх переробка
Рибна сировина та її переробка
УДК | |
637(075.8) |
Ключові слова: тваринництво -- животноводство -- продукція -- продукция -- м'ясна сировина -- мясное сырье -- переробка -- переработка -- молоко -- яйця -- яйца -- рибна сировина -- рибное сырье --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна
Богомолов, Олексій Васильович
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 23 | 23 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 8 | 8 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 8 | 8 |
4 | ч.з.б.п. №2 | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 332112 333453 333454 333472 333473 333577 335288 335289 339664 339715 344866 344867 347593 347623 347654 347659 347703 349835 351534 357488 357489 358781 358782 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 333397 333452 339670 340562 340566 353967 354024 364957 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 335388 358424 358456 358457 358459 358474 358475 362101 |
4 | ч.з.б.п. №2 | 349725 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Вступ до фаху | 1 |
2 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 3 |
3 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 3 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 4 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 4 |
6 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 5 |
7 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
8 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 5 |
9 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
10 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби. Технологія консервування плодів та овочів | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|