
>
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Електронний ресурс] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених (м. Харків ; 3 квіт. 2019 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; відп. ред. О. І. Черевко. - Харків : [б. в.], 2019 - . - ISBN 978-966-405-500-7.
Ч. 1. - 2019. - 371 с. : рис., табл. - Б. ц.
Зміст: >
Інноваційні технології продукції закладів ресторанного господарства та харчової індустрії
Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів
Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем
Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі
Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи
Формування та контроль якості непродовольчих і продовольчих товарів, митні експертизи товарів
Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека
Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв
Обладнання підприємств харчової, готельної та ресторанної індустрії
Холодильна техніка, граф іка і прикладна механіка
Фізичні методи дослідження та математичне моделювання процесів і технологій харчових виробництв
Ключові слова: продукти харчування -- нанотехнології -- продукты питания -- біотехнологія оздоровчих продуктів -- биотехнология оздоровительных продуктов -- управління якістю -- управление качеством -- товарознавство -- товароведение -- процеси і апарати харчових виробництв -- процессы и аппараты пищевых производств -- харчове виробництво -- пищевое производство
Анотація: Перша частина містить тези доповідей з інноваційних технологій продуктів харчування, нанотехнологій та біотехнологій оздоровчих продуктів, удосконалення процесів, апаратів харчових виробництв і холодильної техніки, товарознавства та управління якістю. Розглянуто результати фундаментальних досліджень у галузі фізики, хімії, математики та механіки. Велику увагу приділено проблемам екології та охорони праці, упровадженню новітніх інформаційних технологій. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва, митних, податкових і економічних служб, фінансових установ, аспірантів, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\відп. ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью -732161102
Кол-во выдач 0
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Електронний ресурс] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених (м. Харків ; 3 квіт. 2019 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; відп. ред. О. І. Черевко. - Харків : [б. в.], 2019 - . - ISBN 978-966-405-500-7.
Інноваційні технології продукції закладів ресторанного господарства та харчової індустрії
Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів
Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем
Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі
Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи
Формування та контроль якості непродовольчих і продовольчих товарів, митні експертизи товарів
Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека
Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв
Обладнання підприємств харчової, готельної та ресторанної індустрії
Холодильна техніка, граф іка і прикладна механіка
Фізичні методи дослідження та математичне моделювання процесів і технологій харчових виробництв
Ключові слова: продукти харчування -- нанотехнології -- продукты питания -- біотехнологія оздоровчих продуктів -- биотехнология оздоровительных продуктов -- управління якістю -- управление качеством -- товарознавство -- товароведение -- процеси і апарати харчових виробництв -- процессы и аппараты пищевых производств -- харчове виробництво -- пищевое производство
Анотація: Перша частина містить тези доповідей з інноваційних технологій продуктів харчування, нанотехнологій та біотехнологій оздоровчих продуктів, удосконалення процесів, апаратів харчових виробництв і холодильної техніки, товарознавства та управління якістю. Розглянуто результати фундаментальних досліджень у галузі фізики, хімії, математики та механіки. Велику увагу приділено проблемам екології та охорони праці, упровадженню новітніх інформаційних технологій. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва, митних, податкових і економічних служб, фінансових установ, аспірантів, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\відп. ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Кол-во выдач 0
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 1 |