.
Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини [Текст] : навч. посібник / М. І. Погожих, А. О. Пак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 159 с. - 24.38 грн.

Ключові слова: плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- сушіння -- сушка -- зтп-сушіння -- зтп-сушка -- масообмін -- массообмен -- кінетика сушіння -- кинетика сушки --
Анотація:
Навчальний посібник орієнтовано на студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.050502 «Інженерна механіка». Посібник призначається для загальної підготовки студентів у галузі технічних дисциплін, для оволодіння фундаментальними поняттями й теоріями класичної та сучасної технічної науки, для формування широкого наукового світогляду. У посібнику проаналізовано сучасний стан техніки та технології сушіння плодово-ягідної сировини; описано особливості тепло- і масообміну під час сушіння плодово-ягідної сировини способом змішаного теплопідводу – одного з найбільш перспективних способів зневоднення.
Додаткові точки доступу: