
>
Погожих, Микола Іванович.Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини [Текст] : навч. посібник / М. І. Погожих, А. О. Пак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 159 с. - 24.38 грн.
Ключові слова: плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- сушіння -- сушка -- зтп-сушіння -- зтп-сушка -- масообмін -- массообмен -- кінетика сушіння -- кинетика сушки --
Анотація:
Навчальний посібник орієнтовано на студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.050502 «Інженерна механіка». Посібник призначається для загальної підготовки студентів у галузі технічних дисциплін, для оволодіння фундаментальними поняттями й теоріями класичної та сучасної технічної науки, для формування широкого наукового світогляду. У посібнику проаналізовано сучасний стан техніки та технології сушіння плодово-ягідної сировини; описано особливості тепло- і масообміну під час сушіння плодово-ягідної сировини способом змішаного теплопідводу – одного з найбільш перспективних способів зневоднення.
Додаткові точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Погожих, Микола Іванович.
Ключові слова: плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- сушіння -- сушка -- зтп-сушіння -- зтп-сушка -- масообмін -- массообмен -- кінетика сушіння -- кинетика сушки --
Анотація:
Навчальний посібник орієнтовано на студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.050502 «Інженерна механіка». Посібник призначається для загальної підготовки студентів у галузі технічних дисциплін, для оволодіння фундаментальними поняттями й теоріями класичної та сучасної технічної науки, для формування широкого наукового світогляду. У посібнику проаналізовано сучасний стан техніки та технології сушіння плодово-ягідної сировини; описано особливості тепло- і масообміну під час сушіння плодово-ягідної сировини способом змішаного теплопідводу – одного з найбільш перспективних способів зневоднення.
Додаткові точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-229031 Х-229032 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 207 |
2 | Репозітарій |