664.6(075.8)
Х 22
Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ФОП Бровін О. В., . - 284 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 276-277. - ISBN 978-617-7738-55-7 : 200.00 грн., 150.00 грн.

УДК
664.6(075.8)
664.87(075.8)

Ключові слова: хліб -- хлеб -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- харчоконцентрати -- пищеконцентраты -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
У навчальному посібнику викладено інформацію про виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Наведено загальну характеристику виробництва, класифікацію, асортимент продукції, охарактеризовано сировину, наведено технологічні схеми, описано якість готової продукції, умови і терміни її зберігання, відходи та їх переробку. Рекомендовано для студентів спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Галузеве машинобудування», а також студентів споріднених спеціальностей, викладачів, аспірантів, інженерно- технічних працівників, які зайняті в галузі виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Додаткові точки доступу: