
>
664.6(075.8)
Х 22
Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2019. - 284 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 276-277. - ISBN 978-617-7738-55-7 : 200.00 грн., 150.00 грн.
Ключові слова: хліб -- хлеб -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- харчоконцентрати -- пищеконцентраты -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
У навчальному посібнику викладено інформацію про виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Наведено загальну характеристику виробництва, класифікацію, асортимент продукції, охарактеризовано сировину, наведено технологічні схеми, описано якість готової продукції, умови і терміни її зберігання, відходи та їх переробку. Рекомендовано для студентів спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Галузеве машинобудування», а також студентів споріднених спеціальностей, викладачів, аспірантів, інженерно- технічних працівників, які зайняті в галузі виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, Майя Володимирівна
Гревцева, Наталя Вячеславівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Шматченко, Наталя Василівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Брикова, Тетяна Миколаївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Х 22
УДК | |
664.6(075.8) | |
664.87(075.8) |
Ключові слова: хліб -- хлеб -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- харчоконцентрати -- пищеконцентраты -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
У навчальному посібнику викладено інформацію про виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Наведено загальну характеристику виробництва, класифікацію, асортимент продукції, охарактеризовано сировину, наведено технологічні схеми, описано якість готової продукції, умови і терміни її зберігання, відходи та їх переробку. Рекомендовано для студентів спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Галузеве машинобудування», а також студентів споріднених спеціальностей, викладачів, аспірантів, інженерно- технічних працівників, які зайняті в галузі виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, Майя Володимирівна
Гревцева, Наталя Вячеславівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Шматченко, Наталя Василівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Брикова, Тетяна Миколаївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001481 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-233201 Х-233460 Х-233461 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|